Новият кмет на Хасково  и говориха на общ брифинг в

...
</TD
>Новият кмет на Хасково  и говориха на общ брифинг в
Коментари Харесай

Делян Добрев сигнализира за насаждане на етническа омраза в предизборната кампания в Хасково

Новият кмет на Хасково  и приказваха на общ брифинг в града, съобщи кореспондент на " Фокус ". 



По време на днешния  брифинг Добрев уточни, че резултатът на ГЕРБ в Хасковска област е безапелационен и спрямо предходните избори е по- огромен. 

заяви, че е пуснал сигнал до Главния прокурор за " втълпяване на етническа ненавист, отъждествявайки Движение за права и свободи с османската империя “ от съперници на ГЕРБ в предизборната конкуренция в община Хасково. Става въпрос за разпространяване в обществените мрежи от персонални профили и ФБ група на известия, клипове и карикатури, в които се съдържат думи и изрази, които насаждат етническа ненавист. Тези групи са напълно от симпатизанти и поддръжници на " Спаси Хасково “, уточни депутатът.

По думите му в акцията за локалните избори в Хасково единственият с правилно поведения  е бил Георги Иванов. " Въпреки, че ние сме дългогодишни съперници с него, в тази акция той говореше какво ще направи, не толкоз се занимаваше с съперниците си. От другата страна-от ПП-ДБ, Българска социалистическа партия и двете бизнес групировки, които ги поддържат, не чухме нищо като тези, а единствено внушения “.

Добрев бе безапелационен, че ще спомага на съответните органи по случая: " Като депутат ще направя всички допустимо да поддържа напъните на способените органи да разкрият лицата, които се пробваха да основат етническо напрежение в Хасково “, безапелационен е той.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР